Presse

Om SilkeBlæs

SilkeBlæs er en musikalsk konkurrence for brass band (fortrinsvis fra Skandinavien). Til forskel fra det traditionsrige DM for brass bands udmærker SilkeBlæs sig ved at være en koncertkonkurrence, hvor hvert deltagende orkester sammensætter og fremfører et fuldt koncertprogram af op til 30 min. varighed. Bedømmelsen hviler ikke alene på en vurdering af den musikalske niveau af fremførelsen, men af en kombination af den musikalske kvalitet og fremførelsens kunstneriske og underholdende kvalitet. For at markere denne diversitet i konkurrencen vil der være pris for bedste performance, bedste solo, duet-/triopræstation, bedste musikalske præstation og endelig bedste præstation som helhed. Sidstnævnte tildeles titlen som vinderen af SilkeBlæs.

Der gives point for kvaliteten af orkestrenes musikalske præstation og performance.

Pressebilleder

Logo

SilkeBlæs

logo

SilkeBlæs hjemmeside

logo

Pressecitater

For udtalelser til pressen, Pressemateriale & pressebesøg:

Vi ønsker at give den arbejdende presse fri adgang til SilkeBlæs. Vil du som journalist gerne besøge SilkeBlæs for at lave en reportage eller dække begivenheden, skal du akkrediteres på forhånd. Presseakkrediteringen er i stedet for fri entre med gyldigt pressekort fra Dansk Journalistforbund.

For at vi kan servicere dig bedst muligt, bedes du som udgangspunkt kontakte os minimum 1 uge før SilkeBlæs.

For presseakkreditering & pressemateriale kontakt:

Pressechef:

Peter Brandt Andersen

Mobil +45 61707763

E-mail peter@silkeblaes.dk

SILKEBLÆS

 

Til forskel fra det traditionsrige DM for brass bands, udmærker SilkeBlæs sig ved at være en koncertkonkurrence, hvor hvert deltagende orkester sammensætter og fremfører et fuldt koncertprogram af op til 30 min. varighed.

KONTAKT OS

Papirfabrikken 80

8600 Silkeborg

(+45) 61 70 77 63

© Copyright. All Rights Reserved.