Sponsorer & Partnere

Bliv Sponsor

Mennesket har dyrket musik i flere tusinde år. Musik anvendes overalt i verden, og findes overalt omkring os. Det findes i naturen, elektroniske apparater og i os selv. Når vi lytter til musik, bliver vi påvirket på forskellige måder. Måske oplever vi, at følelser og tanker strømmer igennem os, at kroppen begynder at bevæge sig, eller at forestillinger og billeder danner sig for vores indre synsfelt. Hvis man lytter til det samme stykke musik mange gange, opdager man flere og flere lag og nuancer i musikken. Efterhånden danner der sig måske et helhedsindtryk. Det kan være meget svært at sætte ord på, hvad det er, vi oplever – og det er naturligvis noget meget individuelt – men uden musik, vil verden være et kedeligt sted at bo. Som sponsor er du med til at støtte musikken i Silkeborg - samtidig med at du selv og andre får gode oplevelser.

Se vores sponsormuligheder

Derfor er vi sponsorer

SØLV

SPONSOR

Sejs IT Support

 

Indehaver

Lasse Olesen

"For mig er det vigtigt at støtte op om musikken, da jeg har stor interesse inden for især Brass Band, og selv spiller med i Sejs Blæserne. Det er en skøn mulighed for mig at repræsentere mit firma, i en sammenhæng jeg kan stå inden for".

SILKEBLÆS

 

Til forskel fra det traditionsrige DM for brass bands, udmærker SilkeBlæs sig ved at være en koncertkonkurrence, hvor hvert deltagende orkester sammensætter og fremfører et fuldt koncertprogram af op til 30 min. varighed.

KONTAKT OS

Papirfabrikken 80

8600 Silkeborg

(+45) 61 70 77 63

© Copyright. All Rights Reserved.